Cstm Cleaning werft aan! Interesse? Contacteer ons nu!

Al deze schoonmaakdiensten kunnen we ook bij u realiseren
Wij bieden u piekfijn poetswerk

Zoekt u een poetsbedrijf met jarenlange ervaring in allerlei schoonmaakdiensten in Borsbeek en omstreken? Kies dan voor CSTM Cleaning bvba, een schoonmaakfirma met veel kennis van zaken.

Alles moet tiptop in orde zijn

CSTM Cleaning bvba heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio Antwerpen, de Kempen en het Waasland. De schoonmaakfirma uit Borsbeek kan mooie referenties voorleggen met talrijke tevreden klanten in de bedrijfswereld, bij winkels, horecazaken en vrije beroepen. Allemaal weten ze onze prima prijs-kwaliteitverhouding, ons piekfijn poetswerk en onze flexibele service sterk te waarderen. We verlaten onze werkplek pas als alles tiptop in orde is.

Vraag nu een gratis offerte

Al de schoonmaakdiensten die u hier in onze fotogalerij ziet, kunnen we ook bij u realiseren. Het kan gaan over een éénmalige opkuis, dagelijkse schoonmaak of algemene reiniging in en rond uw bedrijfspand, winkel, horecazaak of praktijkruimte. Wil u graag meer uitleg bij één van onze activiteiten? Of een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse? Contacteer ons nu. Wij komen bij u langs om uw wensen te kennen. Daarna ontvangt u van ons een glasheldere en gratis offerte. En dan is het aan u om de knoop door te hakken. Zeker doen.

Heeft u een vraag?

Contact