Cstm Cleaning werft aan! Interesse? Contacteer ons nu!

Eénmalige opkuis na bouw, brand of renovatie
Wij leveren schitterend schoonmaakwerk

Wil u een betrouwbare schoonmaakfirma vinden voor een éénmalige opkuis in Borsbeek of grote omgeving. Vertrouw dan op de knowhow van CSTM Cleaning bvba.

Uw bedrijfspand weer als nieuw

Gaat u zelf intrekken in een nieuwe bedrijfsruimte? Of wil u een winkel, praktijkruimte of kantoorgebouw verkopen of verhuren? Dan is er bij de oplevering van de werken meestal een grondige schoonmaakbeurt nodig door een gespecialiseerde poetsfirma. U kan CSTM Cleaning bvba inschakelen om uw bedrijfsgebouw of magazijn leeg te maken en op te ruimen. We verwijderen alle bouwstof, verf- en cementresten en doen ontsmettingswerken. Ook een éénmalige schoonmaakbeurt na brand of waterschade nemen wij graag voor onze rekening.

Flexibele en kwaliteitsvolle dienstverlening

Daarnaast kan u deze poetsfirma uit Borsbeek ook contacteren voor het shamponeren van uw tapijten, zetels, bureaustoelen en het interieur van uw wagens, evenals het strippen en filmen van vloeren. Wij kunnen snel en accuraat werken zonder aan kwaliteit in te boeten. Bovendien bieden we een flexibele en betrouwbare service op maat van uw wensen. Naast een éénmalige opkuis kunnen wij ook een dagelijkse schoonmaak doen van uw burelen of een algemene reiniging van onder meer uw oprit, gevel of ramen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer ons beslist. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om onze schoonmaakdiensten te bespreken.

Heeft u een vraag?

Contact